Најдлабоките тајни. Ги знаеш сите. Те имам во секој сон, во секоја мисла. Не си свесен за тоа. Не знаеш дека сите соништа би ги заменила за твојот поглед, за твоите очи само во мене да гледаат секое следно утро.

Дали ти би ги дал твоите соништа за мене, дали ти би дал парче душа за мене, како што давам јас за тебе, секој пат кога ми го кршиш срцево?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s