Најдлабоките тајни. Ги знаеш сите. Те имам во секој сон, во секоја мисла. Не си свесен за тоа. Не знаеш дека сите соништа би ги заменила за твојот поглед, за твоите очи само во мене да гледаат секое следно утро.

Дали ти би ги дал твоите соништа за мене, дали ти би дал парче душа за мене, како што давам јас за тебе, секој пат кога ми го кршиш срцево?

Advertisements